Pályázati tanácsadás

Pályázati tanácsadás

PÁLYÁZATI TANÁCSADÁS      
Tevékenységünk fő célja az elérhető uniós pályázati források felkutatása, elnyerése és kidolgozása az önkormányzati és vállalkozói szektor felé.  

Pályázati tanácsadás, pályázatírás
 – Koncepcionálisan közösen megtervezzük cége fejlesztését az elérhető pénzügyi források ismeretében. Mindezt kötetlenül és díjmentesen.          
Hazai és nemzetközi Stratégiai és fejlesztési alapdokumentumok készítése – fejlesztési tervek és tanulmányok készítése vidékfejlesztési, szerkezetátalakítási, energetikai (SEAP, Térségi energetikai tanulmányok), környezetvédelmi, szervezetfejlesztési vagy egyéb kapcsolódó témakörökben.   

Projektmenedzsment – Cégünk soha semmiféle szabálytalansági vizsgálatban nem került elmarasztalásra, ami portfóliónkat tekintve egyedülálló!   

Közbeszerzés bonyolítás – A szakma leginkább elismert szakértőivel együttműködve vállalunk közbeszerzési munkákat annak érdekében, hogy az ár és az érték arányba kerüljenek!    

Projektszintű könyvvizsgálat – a projekt könyvvizsgálata mindenki számára megnyugtató lezárást biztosít, mindezt az Irányító Hatóság által is igénybe vett Uniós pályázati tapasztalattal rendelkező szakemberekkel.     

Mérnöki, műszaki feladatok (a tervezéstől a műszaki ellenőrzésig) – akár a legmagasabb mérnök kategóriák biztosítása a projektekhez, kiemelkedő pályázati gyakorlati tapasztalattal!           

PR és marketingtevékenység – PR részlegünk versenyképes áraival és rugalmas közreműködéssel garantálja az elvárt marketing tanácsadást legyen az pályázati projekt vagy vállalati rendezvények megszervezése, ajándék- és reklámtárgyak tervezése, gyártása!       

Nemzetközi, szakértői tevékenység – angol és román felsőfokú szakmai nyelvismerettel rendelkező kollégáink segítségével számos nemzetközi és határon átnyúló projektben vettünk és veszünk részt jelenleg is.
Bízza ránk pályázatait. Segítünk cége növekedésében!       

Pályázattal kapcsolatos konzultációra lenne szüksége? Foglaljon időpontot itt:

Időpont foglalás

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Foglalás elküldése