Székhelyszolgáltatás nyújtása

Székhelyszolgáltatás nyújtása

A Hőforrás Beruházó Kft. Teljes körű székhelyszolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.
székhelyszolgáltatást Hajdúszoboszló központjában  minden olyan cégnek ajánljuk, akik nem akarnak külön költségen, személyzettel irodát fenntartani. Minden olyan érdeklődő megtalálja nálunk számítását, aki számára fontos tényező a kiváló ár érték arány, a megbízhatóság, a precíz ügymenet, és a székhely biztonsága, annak hatóságok számára való elérhetősége.

A székhelyszolgáltatás remek megoldás, ha esetleg cégének vagy vállalkozásának helyét nem szeretné a saját címén bejegyeztetni, vagy nem költene ingatlan bérlésre, vásárlásra.        
A székhely címre küldemények, levelek is érkeznek, legtöbbször hivatalos szervektől, tértivevényes küldemények, melyek átvétele jogosultsághoz kötött. Az átvett küldemények, levelek érkezéséről tájékoztatjuk ügyfeleinket email-en és telefonon is, hiszen a székhelyszolgáltatás egyik legfontosabb része az ügyfélszolgálat.            .          
Akár cégalapítás előtt áll, akár változtatáson töri a fejét vállalkozásával kapcsolatban, egy dolog egészen biztos: ahhoz, hogy nyugodt, kényelmes körülmények között folyhasson valamennyi hivatalos adminisztráció, elengedhetetlen, hogy biztos, rendezett székhellyel rendelkezzen.
A székhelyszolgáltatás igénybevételével csakis előnyökre tehet szert, például a postai küldeményeket sokkal egyszerűbben, bonyolult ügyintézés nélkül átveheti, így gyorsan és biztonságosan intézheti vállalkozása hivatalos ügyeit.

Ne aggódjon, ha elfoglalt vagy éppen utazik, akkor is működik a gépezet. E-mail segítségével bárhova eljuttatjuk Önnek a megbeszélt anyagokat. Önnek csak annyi dolga lesz, hogy megnyitja a levelező rendszerét. Igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani Önnek, pontosan és gyorsan, és ezzel is előrébb lendíteni vállalkozását! Bízzon bennünk, székhely-szolgáltatásunkkal könnyebbé tesszük munkáját! Amennyiben irodát is szeretne bérelni, vagy csak egy-egy tárgyalást kíván lebonyolítani a székhelyen, nálunk erre is van lehetősége.

Válassza székhelyszolgáltatásunkat, mert időt takarít meg vele, mindezt a legnagyobb kényelemben!

Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal! Mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy cége úgy fejlődhessen, ahogyan elképzelte!    
További információkért hívja központi telefonszámunkat, vagy foglaljon időpontot itt:

Időpont foglalás

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Foglalás elküldése